Douchegoot Wiesbaden geborsteld koper

De moderne, luxe  douchegoot

 • merk Wiesbaden
 • model met flens
 • kleur geborsteld koper

 

vanaf134,95

 • Binnen 48 uur verzonden
 • Aangetekend en verzekerd verzonden
 • Gemiddelde beoordeling 9.5

Douchegoot Wiesbaden geborsteld koper


Artikelnummer: Douchegoot Wiesbaden geborsteld koper Categorie: Tag:

Beschrijving

Douchegoot, douchedrain met universeel rooster,  douchedrain, drain, waterafvoer douche rooster, drain

merk: Wiesbaden

type: Universeel

materiaal: geborsteld koper

 • De kleuren op de foto’s zijn bij benadering. Er kunnen aan deze fotokleuren GEEN rechten ontleend worden.
 • Wij adviseren: gaat u voor een bepaalde kleur? Koop dan alle benodigde artikelen van hetzelfde merk. Iedere leverancier heeft nl. zijn “eigen” kleur.

Bekijk hier al onze douchegoten in het assortiment.

Bijzonderheden van deze douchegoot

 • douche goot met flens
 • de drain wordt  geleverd met sifon en rooster
 • deze douchedrain is uitgerust met universeel rooster
 • verkrijgbaar in diverse lengtes

Maatvoering van dit product

 • zie foto’s
 • selecteer de door u gewenste lengte

Wat is een douchedrain?

Een douchegoot bestaat uit twee onderdelen: een  inbouwdeel en een rooster.  Roosters  zijn in allerlei vormen en maten verkrijgbaar. Zo zit er altijd wel een bij die u echt mooi vindt.
Deze prachtige drain is gemaakt van RVS en is ideaal om ‘in de vloer te storten’. Door de geringe inbouwdiepte is deze goot in bijna iedere badkamer te plaatsen.

Waarom zou u een douche goot kopen?

Een douchegoot is een praktische en handige toevoeging aan elke badkamer. Het is een lineaire afvoer die in de vloer is ingebouwd, direct naast de douche. In tegenstelling tot de traditionele doucheputjes, biedt een douchegoot verschillende voordelen die het douchen veel aangenamer maken.

 

Ten eerste zorgt een douchegoot voor een efficiënte afvoer van het water. Door het lineaire ontwerp kan het water snel en gelijkmatig worden afgevoerd. Dit voorkomt dat het water zich ophoopt in de douchebak en zorgt ervoor dat de vloer altijd droog blijft. Hierdoor wordt de kans op uitglijden verminderd en wordt de hygiëne in de badkamer verbeterd.

 

Daarnaast is een douchegoot ook esthetisch aantrekkelijk. Het lineaire ontwerp zorgt voor een strakke en moderne uitstraling in de badkamer. Een douchegoot kan op verschillende manieren worden afgewerkt, bijvoorbeeld met een rooster van roestvrij staal of met een tegel die naadloos aansluit bij de rest van de vloer. Hierdoor kan de douchegoot worden geïntegreerd in het totale ontwerp van de badkamer en wordt het een stijlvolle toevoeging aan de ruimte.

 

Bovendien is een douche goot ook gemakkelijk schoon te maken. Het rooster kan eenvoudig worden verwijderd, waardoor de goot goed toegankelijk is voor reiniging. Dit is vooral handig omdat douchewater vaak zeepresten, haren en andere verontreinigingen bevat. Door regelmatig de douche goot schoon te maken, kan verstopping worden voorkomen en blijft de afvoer altijd optimaal functioneren.

 

Tot slot kan een douche goot ook op maat worden gemaakt. Afhankelijk van de grootte en vorm van de douche, kan de douchedrain worden aangepast om perfect in de ruimte te passen. Dit maakt het mogelijk om een douche goot te creëren die precies aan de wensen en behoeften van de gebruiker voldoet.

 

Kortom, een douchegoot is een uiterst handige en functionele toevoeging aan de badkamer. Het zorgt voor een efficiënte afvoer van water, verbetert de hygiëne en veiligheid, is esthetisch aantrekkelijk en gemakkelijk schoon te maken. Door te kiezen voor een douchegoot, kan men genieten van een comfortabele en stijlvolle douche-ervaring.

 

 

douchegoot
Douchegoot Wiesbaden geborsteld koper
vanaf134,95 Selecteer opties