Badkraan met waterval Style matzwart

Deze badkraan is voorzien van thermostaat en waterval

 • merk Wiesbaden
 • materiaal messing
 • voorzien van cooltouch
 • kleur matzwart

429,95

 • Binnen 48 uur verzonden
 • Aangetekend en verzekerd verzonden
 • Gemiddelde beoordeling 9.5

Badkraan met waterval Style matzwart


Artikelnummer: Badkraan Style-waterval-zwart-29.1703 Categorie: Tag:

Beschrijving

Badkraan, badmengkraan, thermostatische bad kraan, mengkraan, mengkraanmet waterval

merk: Wiesbaden

type: Style

model: watervalkraan

materiaal: messing

kleur: matzwart

 • De kleuren op de foto’s zijn bij benadering. Er kunnen aan deze fotokleuren GEEN rechten ontleend worden.
 • Wij adviseren: gaat u voor een bepaalde kleur? Koop dan alle benodigde artikelen van hetzelfde merk. Iedere leverancier heeft nl. zijn “eigen” kleur.

Bijzonderheden van deze badkraan

 •  mengkraan voorzien van keramische schijven
 • badmengkraan met temperatuurregeling en beveiliging
 • mengkraan met een geintegreerde omstelknop
 • geschikt voor wandmontage
 • voorzien van terugstroombeveiliging
 • voorzien van cooltouch-technologie
  • De term “cooltouch” verwijst naar een eigenschap van de kraan die ervoor zorgt dat bepaalde oppervlakken koel aanvoelen, zelfs wanneer er warm water door de kraan stroomt. In het geval van een kraan die is voorzien van cooltouch-technologie, betekent dit dat de buitenkant van de kraan, met name het oppervlak dat de gebruiker aanraakt, niet heet wordt, zelfs niet wanneer het water dat er doorheen stroomt een hoge temperatuur heeft.

   Dit is een belangrijke veiligheidsfunctie, vooral in situaties waarbij mensen in contact kunnen komen met de kraanoppervlakken tijdens het gebruik, zoals bij wastafelkranen, badkranen of douchekranen. Door cooltouch-technologie te integreren, wordt het risico op brandwonden of ongemak verminderd, omdat de gebruiker de kraan veilig kan aanraken zonder zich zorgen te hoeven maken over oververhitting van het materiaal.

   De cooltouch-functie maakt gebruik van speciale isolatiematerialen of constructiemethoden die de warmte effectief isoleren en voorkomen dat deze wordt overgedragen aan de buitenkant van de kraan. Hierdoor blijven de oppervlakken die in contact komen met de gebruiker op een comfortabele temperatuur, zelfs bij gebruik van warm water. Het is een nuttige toevoeging aan kranen, met name in huishoudelijke omgevingen waar veiligheid en gebruikerscomfort belangrijk zijn.

Maten van dit product

 • aansluiting: 15 cm h.o.h.
 • douche- aansluiting 1/2″

Voordelen van een badkraan met thermostaat

Een thermostatische badkraan biedt talloze voordelen voor gebruikers en draagt bij aan een comfortabele en veilige badervaring. In tegenstelling tot traditionele mengkranen, die handmatige aanpassingen vereisen om de gewenste watertemperatuur te bereiken, biedt een thermostatische badkraan geavanceerde technologie die automatisch en nauwkeurig de temperatuur regelt.

Een belangrijk voordeel van een thermostatische badkraan is de consistentie in watertemperatuur. Zodra de gewenste temperatuur is ingesteld, handhaaft de thermostatische kraan deze constant, zelfs als er elders in huis water wordt gebruikt. Dit voorkomt onaangename verrassingen zoals plotselinge schommelingen in temperatuur, die vooral gevaarlijk kunnen zijn tijdens het baden van kinderen of ouderen.

Veiligheid is een cruciaal aspect van thermostatische badkranen. Ze zijn uitgerust met een temperatuurbegrenzer die voorkomt dat het water te heet wordt, waardoor het risico op verbranding wordt geminimaliseerd. Dit is vooral belangrijk in huizen met jonge kinderen, waar ongelukken snel kunnen gebeuren. De thermostatische beveiliging zorgt ervoor dat de watertemperatuur binnen een veilig bereik blijft.

Een ander voordeel van thermostatische badkranen is het gemak van gebruik. De temperatuur kan eenvoudig worden ingesteld met behulp van een handige thermostaatknop. Hierdoor wordt niet alleen tijd bespaard, maar het maakt het ook gemakkelijk voor mensen met beperkte mobiliteit om de watertemperatuur aan te passen zonder veel inspanning.

Tot slot dragen thermostatische badkranen bij aan energiebesparing. Doordat ze de watertemperatuur nauwkeurig regelen, wordt onnodig warm water verspilling voorkomen. Dit heeft niet alleen een positief effect op de energierekening, maar ook op het milieu.

Kortom, de thermostatische badkraan combineert comfort, veiligheid en efficiëntie, waardoor het een waardevolle toevoeging is aan elke badkamer.

badkraan
Badkraan met waterval Style matzwart