Douchedeur nisdeur Horizon zwart L/R

Nisdeur met vast gedeelte en swingdeur

 • merk Wiesbaden
 • type Horizon
 • kleur matzwart
 • Dit artikel wordt rechtstreeks via onze leverancier verzonden

vanaf469,95

 • Binnen 48 uur verzonden
 • Aangetekend en verzekerd verzonden
 • Gemiddelde beoordeling 9.5

Douchedeur nisdeur Horizon zwart L/R


Artikelnummer: Nisdeur Horizon met vast gedeelte-matzwart Categorie: Tag:

Beschrijving

Douchedeur, nisdeur met draaibaar en vast gedeelte, nisdeur

merk: Wiesbaden

type: Horizon

model: nisdeur bestaande uit vast gedeelte en swingdeur

Bijzonderheden van deze douchedeur

 • verkrijgbaar in diverse breedtes
  • breedte: 80, 90, 100, 110,120,130 en 140 cm
 • draaigedeelte is bij alle maten 60 cm
 • deur is omkeerbaar, dus links of rechts te plaatsen
 • te combineren met Horizon inloopdouches
 • wandprofiel is 2 cm  verstelbaar
  • voorbeeld: een deur van 80 cm = inbouw 78 t/m 80 cm
  • Let op: in combinatie met een zijwand en koppelset wijzigen de stelmaten waardoor deze niet passend is voor montage op een douchebak. 
 • veiligheidsglas
  • Alle  nisdeuren van Wiesbaden worden standaard gemaakt van gehard veiligheidsglas. Veiligheidsglas is, zoals de naam al zegt, veiliger dan standaard glas. Bij breuk van normaal glas zal de glasplaat in grote stukken uiteenvallen. Bij veiligheidsglas is het glas dusdanig geproduceerd dat bij breuk de glasplaat in duizenden kleine stukjes uiteenvalt. Daardoor is de kans op ernstig letsel vele malen kleiner. Vooral bij het plaatsen, waarbij de meeste breukschades ontstaan, is dit natuurlijk een groot pluspunt.
 • glas voorzien van nano-behandeling (anti-kalkbehandeling)
  • Op microscopisch niveau ziet de wereld er heel anders uit. In het geval van glas is er dan te zien dat een product gemaakt van glas heel veel kleine open poriën heeft. Door deze poriën kunnen vuil en kalk zich snel hechten. Door met (machinale) rollers NANO-coating aan te brengen worden deze poriën “dicht gesmeerd” en hechten vuil en kalk zich veel minder snel aan het glasoppervlak. NANO-coating zorgt er dus voor dat het product langer schoon blijft en kalk en vuil zich minder snel hechten. Onderhoudsarm dus.
 • kies de door u gewenste breedte

Maatvoering van deze douchedeur

 • zie foto’s

Uitbreidingsmogelijkheden

De Horizon nisdeur is ook uitermate geschikt om in combinatie met een Horizon inloopdouche een cabine samen te stellen. De meegeleverde stabilisatiestang is te gebruiken voor in de nis, maar natuurlijk ook om hem te stabiliseren in combinatie met een Horizon inloopdouche. Om een cabine samen te stellen met een Horizon inloopdouche en een Horizon nisdeur heeft u een Horizon koppelset nodig (20.3540). Deze kunt u apart bij Wiesbaden Sanitair bestellen.

Kijk hier naar een video over verschillende soorten glas

https://vimeo.com/237527976

Montagehandleiding van dit product

Nisdeur met vast deel Turn

Verschillende soorten douchedeuren

Omdat iedereen zijn/haar wensen en smaak heeft, zijn er  verschillende types douchedeuren te koop. Ze variëren in ontwerp, materiaal en functionaliteit om aan diverse behoeften en voorkeuren van onze klanten te voldoen.

 1. Draaideuren: Draaideuren zijn een veelvoorkomende keuze en openen zoals reguliere deuren. Ze kunnen naar binnen of naar buiten draaien, afhankelijk van de beschikbare ruimte in de badkamer. Deze deuren zijn eenvoudig te installeren en bieden een brede doorgang.
 2. Schuifdeuren: Schuifdeuren zijn ideaal voor kleine badkamers waar ruimtegebrek een zorg is. Ze glijden soepel op rails, waardoor er geen extra ruimte nodig is voor het openen van de deur. Dit type deur geeft een eigentijdse uitstraling aan de badkamer.
 3. Vouwdeuren: Vouwdeuren bestaan uit panelen die zich in harmonica-vorm vouwen wanneer de deur wordt geopend. Dit ontwerp is geschikt voor compacte badkamers en biedt flexibiliteit bij het gebruik van de doucheruimte.
 4. Pivotdeuren: Pivotdeuren draaien op één centraal punt, meestal boven- of onderaan de deur. Ze zijn geschikt voor zowel inloopdouches als afgesloten doucheruimtes. Pivotdeuren hebben een eigentijds uiterlijk en zijn gemakkelijk te onderhouden.
 5. Inloopdouches zonder deur: Sommige moderne badkamers hebben inloopdouches zonder deuren. Dit ontwerp creëert een naadloze uitstraling en maakt de badkamer visueel ruimer. Het vereist echter wel zorgvuldige planning om ervoor te zorgen dat het spatwater wordt beheerst.
 6. Frameless (zonder frame) deuren: Frameless douchedeuren hebben geen omlijsting rond het glas, waardoor een strakke, moderne uitstraling ontstaat. Ze zijn populair vanwege hun esthetische waarde en gemakkelijke reiniging.
 7. Getinte of gezandstraalde deuren: Naast helder glas zijn er douchedeuren verkrijgbaar in getint glas of met gezandstraalde patronen voor meer privacy. Dit is een handige optie voor mensen die de voorkeur geven aan een discrete douche-ervaring.

Bij het kiezen van een douchedeur is het belangrijk om rekening te houden met de beschikbare ruimte, de algemene badkamerstijl en persoonlijke voorkeuren. Daarnaast spelen onderhoudsgemak, duurzaamheid en installatiegemak een cruciale rol bij het maken van de juiste keuze voor uw badkamer. Op deze manier kan iedereen vinden wat hij/zij het beste bij hem/haar vindt passen!!

 

 

douchedeur
Douchedeur nisdeur Horizon zwart L/R
vanaf469,95 Selecteer opties