Kolomkast BD Blanco Black

  • Kolomkast BD Blanco Black
  • Kleur: matzwart
  • Dit artikel wordt rechtstreeks door onze leverancier verzonden

353,-

badkmaerkast
Kolomkast BD Blanco Black

353,-

  • Binnen 48 uur verzonden
  • Aangetekend en verzekerd verzonden
  • Gemiddelde beoordeling 9.4

Kolomkast BD Blanco Black


Artikelnummer: Kolomkast Blanco Black, 4007360 Categorieën: , Tags: , , , , , ,

Beschrijving

Badkamerkast, kolomkast, hoge kast

Merk: Best Design

Type: Blanco Black

Materiaal: MDF

Kleur: matzwart

Afmetingen: h. 180 x br. 35 x d. 30 cm

Kolomkast voorzien van twee greeploze deuren met softclose-systeem

Badkamerkast met in totaal 5 vaste legplanken, schappen

Zowel rechts als links te monteren

De kleuren die u op de foto’s ziet, zijn  ter indicatie

Badkamerkasten

Bij de  inrichting van de badkamer is het erg belangrijk goed rekening te houden met de opbergruimte die u nodig heeft. Ontspannen in een badkamer waar allerlei zaken “zomaar” even worden neegezet is vrij lastig. Besteed daarom genoeg tijd aan het uitzoeken van de juiste badkamerkasten. Kasten voor in de badkamer bestaan in veel  soorten en maten.

DE ONDERBOUWKAST

De onderbouwkast is de onderkast dat onder uw wastafel geplaatst is. Deze kast biedt meestal een grote hoeveelheid bergruimte. De maat van deze kasten is afgestemd op de wastafel die er bovenop is geplaatst. Daarom neemt de onderkast niet meer ruimte in dan nodig is. De indeling van de onderbouwkast kan verschillend zijn:

  • kasten die voorzien zijn van openslaande deuren.
  • kasten voorzien van laden

KOLOMKAST, HOGE KAST OF BADKAMERKAST

Voor wie nog meer ruimte wil, is er meestal een kolomkast in de zelfde stijl als de onderkast te leveren. Andere namen voor een kolomkast zijn: badkamerkast of hoge kast. De kast is smal en ondiep, en neemt dus weinig ruimte in. Wat de kast echter mist in de breedte en de diepte wordt gecompenseerd door de hoogte van de kast.

Kolomkasten zijn in verschillende hoogten te verkrijgen en worden meestal aan de wand bevestigd. De legplanken zijn verstelbaar en geven u dus de gelegenheid de kast in te delen zoals u wilt.

Zwart sanitair

Hoge kwaliteit zwart sanitair nodig? In onze webshop vind u zwarte keukenkranen, zwarte wastafels en zwarte badkamer accessoires. Ook een glazen douchewand met zwarte omlijsting besteld u eenvoudig online. Specifieke wensen? Neem contact met ons op om uw wensen te bespreken.

Sanitair merken in de webshop

In onze webshop vindt u sanitair van vele merken. Voor de merken BestDesign, Deante, Lilium, VanMarcke en Wiesbaden hebben wij een dealerschap.

Als ons sanitair wordt geleverd onder volledige fabrieksgarantie.