Privé sanitair op de camping

Privé sanitair op de camping is nu belangrijker dan ooit. Enthousiaste campinggasten, die normaal gesproken gebruik maken van openbare sanitaire voorzieningen, worden nu eigenlijk gedwongen om thuis te blijven óf om te zorgen voor privé sanitair op de camping. Na 1 juli 2020 zijn de campings weer open, tenzij het aantal besmettingen met corona opnieuw toeneemt, maar willen campinggasten dan wel gebruik maken van de openbare sanitaire gelegenheden? Dit levert toch weer de nodige risico’s op en niet iedereen is bereid om die risico’s voor lief te nemen. Sanitairkiezer stelt u graag voor aan dé oplossing, namelijk de nieuwe Private Outhouse!

Wat is de nieuwe Private Outhouse?

Een Private Outhouse biedt u privé sanitair op de camping, zodat u veilig gebruik kunt maken van uw eigen sanitair. De Private Outhouse is voorzien van alle belangrijke sanitaire voorzieningen, geleverd door Sanitairkiezer, en vraagt om een oppervlak van slechts twee europallets. Dit betekent dat uw eigen sanitaire voorzieningen eenvoudig verplaatst kunnen worden met een heftruck of zelfs een pompwagen.

De nieuwe Private Outhouse is gemaakt van geïmpregneerd hout (hoge druk) en voorzien van een waterdicht dak, naar wens uitgevoerd in beige, grijs of groen. Om een optimaal schoonmaakgemak te realiseren is de wandbekleding in het douchedeel volledig vlak. Op onderstaande foto ziet u dat de wand achter het toilet van hout is. Bij levering van uw Private Outhouse is deze wand ook voorzien van gladde wandbekleding in verband met de hygiëne. De vloer is bekleed met PVC zeil.

Private Outhouse 2

Wat heeft een Private Outhouse u allemaal te bieden?

Met uw eigen Private Outhouse profiteert u van privé sanitair op de camping, zodat u zeker bent van een veilig gebruik van het sanitair. Wat mag u nu precies verwachten van de nieuwe Private Outhouse? Hieronder vindt u een overzicht van wat een Private Outhouse u allemaal te bieden heeft:

 • Een propaan geiser of een elektrische boiler (80 liter) van 1.500 Watt
 • Toiletrolhouder en toiletborstel
 • Planchet
 • Een goede selectie ophanghaken
 • Praktische spiegel
 • Stopcontact
 • Wasbak met mengkraan
 • Beveiligde thermostaatkraan
 • Ledverlichting
 • Douchebak van 70 x 120 centimeter
 • Douche glijstangset met sterke slang van metaal
 • Duoblok toilet

Heeft u specifieke wensen voor uw privé sanitair op de camping?

Het kan natuurlijk zijn dat u specifieke wensen heeft voor uw privé sanitair op de camping. Er zijn eindeloos veel mogelijkheden om de Private Outhouse aan te passen naar uw wensen en behoeften. Zo kan er bijvoorbeeld een verhoogd toilet worden geplaatst en kan er worden gekozen voor een glazen schuifwand in plaats van een douchegordijn. Indien gewenst kan er aan de achterzijde van de Private Outhouse een afwasgelegenheid worden gerealiseerd. Sanitairkiezer heeft speciale pakketten sanitair ontwikkeld voor in de privé huisjes. Wanneer u interesse heeft in deze speciaal samengestelde pakketten, of u wilt meer weten over de mogelijkheden, dan vragen wij u om contact met ons op te nemen. Wij vertellen u graag meer.

Private Outhouse

Uw privé sanitair op de camping direct in gebruik nemen

Wanneer u een Private Outhouse aanschaft, dan krijgt u deze zogenaamd ‘plug and play’ geleverd. Dit betekent dat uw eigen privé sanitair op de camping direct in gebruik kan worden genomen. Wilt u meer weten of bent u benieuwd naar de speciale pakketten voor de privé huisjes? Neem dan direct contact met ons op door te mailen naar info@sanitairkiezer.nl of te bellen naar 06 – 24 97 59 57.

De waardering van www.sanitairkiezer.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 9.5/10 gebaseerd op 936 reviews.