5 sanitair merken die topkwaliteit leveren

Er zijn veel sanitair merken waar u voor kunt kiezen wanneer u de badkamer of bijvoorbeeld de keuken een update wilt geven als je bijvoorbeeld een nieuwe inbouw doucheset zoekt. Gaat u verbouwen of misschien wel renoveren? Dan is er volop keuze. Het aanbod aan zowel producten als sanitair merken groeit gestaag door. Hierdoor kan het lastig zijn om de juiste keuzes te maken, want u wilt zeker zijn van een hoogwaardige kwaliteit. Sanitairkiezer geeft u inzicht in 5 sanitair merken die voor een gegarandeerde topkwaliteit staan.

1. Geberit

Veel mensen zijn bekend met het merk Geberit. Dit populaire merk wordt op de markt gebracht door Geberit Group, een bedrijf dat zich binnen Europa tot de top mag rekenen. De producten van Geberit komen voort uit een onderneming met maar liefst 12.000 medewerkers die in meer dan 50 landen actief zijn voor het sanitair merk. Geberit mag zich ook rekenen tot de sanitair merken die goed rekening houden met duurzaamheid.

2. Grohe

Een ander bekend merk is Grohe. Binnen de sanitair branche is dit merk absoluut marktleider op wereldwijd niveau. Het bedrijf werkt aan de hand van vier fundamentele pijlers, namelijk Duurzaamheid, Design, Technologie en Kwaliteit. Dit merkt u aan alles wanneer u de producten van het merk Grohe in huis haalt. De sanitair producten van dit bedrijf worden wereldwijd in meer dan 130 landen verkocht.

3. Ideal Standard

Eén van de meest ervaren sanitair merken is Ideal Standard. Dit bedrijf werkt vanuit het idee dat iedereen een andere verwachting van ‘de standaard’ heeft. Het merk ontstond in het begin van de twintigste eeuw en daarmee bestaat Ideal Standard al meer dan honderd jaar. De multinationale onderneming heeft tegenwoordig een hoofdkantoor in België. Wereldwijd zijn er meer dan 10.000 werknemers actief voor het bedrijf dat de Ideal Standard producten op de markt brengt.

4. Van Marcke

Met iets meer dan 1.600 medewerkers behoort Van Marcke tot de iets kleinere sanitair merken, maar dat maakt het merk zeker niet minder waard. Van Marcke sanitair is zeer populair, door de hoge kwaliteit die geleverd wordt. Het is een echt familiebedrijf dat momenteel door Caroline van Marcke wordt aangestuurd. Het merk Van Marcke werd door Raymond van Marcke opgericht in 1929 in de Belgische plaats Kortrijk. Tegenwoordig maakt het merk onderdeel uit van de Van Marcke Group en worden de producten geleverd in de Benelux, Zwitserland, Frankrijk, Amerika en Malta.

5. Wiesbaden

Wiesbaden is zeker ook een bekende naam, al behoort het merk tot de jongste sanitair merken op de markt. Het merk Wiesbaden werd namelijk pas in 2016 opgericht en kent daarmee nog geen lange geschiedenis. Toch zijn de sanitair producten van het merk Wiesbaden van uitzonderlijke kwaliteit en kunt u rekenen op een combinatie van stijl, kwaliteit en betaalbaarheid binnen ieder Wiesbaden product. Wiesbaden is een Nederlandse onderneming, gevestigd in de plaats Den Bosch.

Meer interessante sanitair merken

Natuurlijk zijn er meer sanitair merken die een absolute topkwaliteit leveren. Zo kunt u ook met een gerust hart kiezen voor de producten van Kludi. Kortom, er zijn meer dan voldoende sanitair merken die betrouwbaarheid, veiligheid en kwaliteit leveren. Uiteraard zijn de beste sanitair merken terug te vinden in ons online aanbod. Bestel direct online of neem contact met ons op voor meer informatie of advies.

De waardering van www.sanitairkiezer.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 9.5/10 gebaseerd op 934 reviews.