Wat zijn de bankgegevens van Sanitairkiezer?

Rekeninghouder: Els’Digiverkoop
IBAN: NL15INGB0006011519
BIC:INGBNL2A
Bank: ING Bank

Hoeveel zijn de verzendkosten bij Sanitairkiezer?

Sanitairkiezer berekent  voor verzending binnen Nederland € 7,95 voor het eerste product. Alle andere door u gekochte artikelen reizen GRATIS mee.

De verzendkosten voor Belgie bedragen € 8,95.

Voor verzenden naar Duitsland berekenen wij € 15.-

Hoe wordt mijn bestelling verstuurd?

Alle bestellingen worden aangetekend en verzekerd verzonden. Dit betekent dat voor ontvangst van de bestelling getekend dient te worden.
Sanitairkiezer heeft een contract met DHL. Uw bestelling wordt dus door deze vervoerder bij u bezorgd.

Waar vind ik de Algemene Voorwaarden?

Deze vind u hier

Hoe lang heb ik garantie op mijn producten?

Lees de garantievoorwaarden:

Garantievoorwaarden Sanitairkiezer

Hoe stel ik de kraan in bedrijf?

Na de montage het mengmondstuk eraf schroeven, de pijpleiding en de mengkraan goed doorspoelen, zodat vuildeeltjes (spanen en hennepresten) eruit gespoeld worden.

Wat is herroepingsrecht?

U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd.

Wat te doen als het pakket beschadigd wordt aangeboden?

  • Indien uw pakket zichtbaar beschadigd is als de bezorger het aanbiedt, weigert u het pakket. Het wordt dan aan ons retour gezonden.
  • Indien een artikel bij opening van uw pakket transportschade, danwel beschadiging heeft opgelopen, meldt u dit binnen 24 uur na ontvangst van het pakket aan ons. Om uw melding correct te kunnen afhandelen, meldt u de schade per email en zendt duidelijke foto’s van de schade mee. Graag ontvangen wij beelden van zowel de buiten- als de binnenverpakking.
  • Meldingen later dan 24 uur na ontvangst van uw bestelling aan ons gedaan, kunnen wij helaaas niet meer in behandeling nemen.