Nieuws

Matzwart sanitair kiezen? Vijf redenen van Sanitairkiezer.nl

Matzwart sanitair is een relatief nieuwe trend in de wereld van sanitair. Een trend die [...]

7 Redenen om een regendouche te kopen voor uw badkamer

Een regendouche kopen voor de badkamer is een mooie beslissing. Wanneer u de badkamer gaat [...]

Waar moet uw ligbad aan voldoen?

U wilt uw badkamer verbouwen of renoveren, en er is ruimte voor een mooi ligbad. [...]

De moderne badkamer: onmisbare elementen voor comfort en stijl

Wilt u een moderne badkamer realiseren, bijvoorbeeld door uw bestaande badkamer te verbouwen of een [...]

Veel gestelde vragen

Wat zijn de bankgegevens van Sanitairkiezer?

Rekeninghouder: Els’Digiverkoop
IBAN: NL15INGB0006011519
BIC:INGBNL2A
Bank: ING Bank

Sanitairkiezer berekent  voor verzending binnen Nederland € 7,95 voor het eerste product. Alle andere door u gekochte artikelen reizen GRATIS mee.

De verzendkosten voor Belgie bedragen € 8,95.

Voor verzenden naar Duitsland berekenen wij € 15.-

Alle bestellingen worden aangetekend en verzekerd verzonden. Dit betekent dat voor ontvangst van de bestelling getekend dient te worden.
Sanitairkiezer heeft een contract met DHL. Uw bestelling wordt dus door deze vervoerder bij u bezorgd.

Na de montage het mengmondstuk eraf schroeven, de pijpleiding en de mengkraan goed doorspoelen, zodat vuildeeltjes (spanen en hennepresten) eruit gespoeld worden.

U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd.

We vinden het belangrijk dat reviews een zo goed mogelijk beeld geven over onze producten en service. Onze beoordelingen worden daarom, onpartijdig, beheerd door WebwinkelKeur.
WebwinkelKeur heeft maatregelen getroffen om de echtheid van reviews te garanderen. Welke maatregelen dit zijn lees je hier.
Onze klanten worden niet beloond voor het schrijven van reviews. Er worden geen kortingen of andere cadeautjes gegeven.We vinden het belangrijk dat reviews een zo goed mogelijk beeld geven over onze producten en service.

  • Indien uw pakket zichtbaar beschadigd is als de bezorger het aanbiedt, weigert u het pakket. Het wordt dan aan ons retour gezonden.
  • Indien een artikel bij opening van uw pakket transportschade, danwel beschadiging heeft opgelopen, meldt u dit binnen 24 uur na ontvangst van het pakket aan ons. Om uw melding correct te kunnen afhandelen, meldt u de schade per email en zendt duidelijke foto’s van de schade mee. Graag ontvangen wij beelden van zowel de buiten- als de binnenverpakking.
  • Meldingen later dan 24 uur na ontvangst van uw bestelling aan ons gedaan, kunnen wij helaaas niet meer in behandeling nemen.