Wastafelkraan Kludi Zenta chroom

 • Wastafelkraan Zenta
 • Merk: Kludi
 • Kleur:  chroom

139,95

wastafelkraan, mengkraan
Wastafelkraan Kludi Zenta chroom

139,95

 • Binnen 48 uur verzonden
 • Aangetekend en verzekerd verzonden
 • Gemiddelde beoordeling 9.4

Wastafelkraan Kludi Zenta chroom


Beschrijving

Wastafelkraan, mengkraan, wastafelmengkraan, hoge opbouwkraan

Materiaal: messing

Kleur: chroom

Bijzonderheden van deze wastafelkraan:

merk: Kludi

type: Zenta 382560575

model: hoog

bediening: eenhendel

binnenwerk: keramisch

uitloop: ja

draaibare uitloop: ja

waste: nee

monteren: opbouw op werkblad/wastafel

aansluiting: flexibele slangen en aansluitset wordt meegeleverd

Maten:

hoogte:  29 cm

uitloop: 7,7  cm

onderzijde uitloop tot op werkblad: 22,5 cm

boorgat: 3,2 cm

 

Opmerkingen:

 • mengkraan met hoge korting;
 • U kent het Duitse merk Kludi niet?  Via onderstaande tekst kunt u kennismaken.

  KLUDI is de specialist voor badkamer en keuken mengkranen, douches, sanitair toebehoren en complete badkamer oplossingen.

  De wortels van de onderneming liggen in het Noordrijn-Westfalische Menden – meer dan 1.000 medewerkers zorgen met design en techniek uit Duitsland ervoor dat alle producten aan de hoogste kwaliteit-, veiligheid- en milieustandaarden voldoen: “Duitse Kwaliteit”

 • https://www.kludi.com/nl/

Een wastafelkraan uitzoeken

Wie op zoek is naar een kraan voor de wastafel  zal al snel ontdekken dat de keuze in wastafelkranen enorm groot is. Naast ronde wastafelkranen zijn er vierkante wastafelkranen, moderne wastafelkranen, zwarte wastafelkranen, opbouwwastafelkranen en inbouwwastafelkranen.

De materialen waar de wastafelkranen uit zijn gefabriceerd kunnen ook verschillen. Zo zijn de meeste kranen vervaardigd uit messing ( geel koper) en daarna verchroomd. U kunt ook kiezen voor een kraan in de kleur geborsteld edelstaal of voor een echte rvs-304 kraan. Wie voor design gaat, kiest voor een kraan in kleur: zwart of wit.

Op Sanitairkiezer.nl vindt u vast wel een type kraan dat bij uw wensen past.

Misschien kunnen de volgende aandachtspunten helpen de goede keus te maken:

 1. Welk type kraan voor de wastafel  zoek ik? Als u een wastafel heeft gekocht met daarin een kraangat, heeft u een kraan nodig die op de wastafel gemonteerd wordt. Meestal kiest men  een laag type kraan. Let er op dat de uitloop voldoende ver de wastafel ingaat!  Het water mengt u d.m.v. de hendel aan de kraan of d.m.v. de twee draaiknoppen.
 2. Heeft u een wastafel zonder kraangat of een waskom gekocht dan  is het verstandig een hoge (wastafel-) kraan aan te schaffen. Deze verhoogde kranen hebben een hoogte tussen de 25 en 32 cm. en zijn heel geschikt om achter of naast uw opbouwwastafel te plaatsen. De uitloop is hoog genoeg om boven de waskom uit te komen. Waskommen zijn nl. meestal ongeveer 14 – 15 cm. hoog.
 3. Wie liever een inbouwkraan wil, vindt op Sanitairkiezer.nl zeker wat hij/zij zoekt.

 

Zwart sanitair

Hoge kwaliteit zwart sanitair nodig? In onze webshop vind u zwarte keukenkranen, zwarte wastafels en zwarte badkamer accessoires. Ook een glazen douchewand met zwarte omlijsting besteld u eenvoudig online. Specifieke wensen? Neem contact met ons op om uw wensen te bespreken.

Sanitair merken in de webshop

In onze webshop vindt u sanitair van vele merken. Voor de merken BestDesign, Deante, Lilium, VanMarcke en Wiesbaden hebben wij een dealerschap.

Als ons sanitair wordt geleverd onder volledige fabrieksgarantie.