Fonteinkranen

Toont alle 8 resultaten


Fonteinkraan

De juiste fonteinkraan vinden kan erg lastig zijn, je moet natuurlijk veel verschillende keuzes maken. Wat voor soort kraan ben je naar opzoek? Welke kleur? Komt de kraan in het toilet of in de badkamer? Welke afmeting heb ik nodig? Om je daar een beetje bij te helpen en meer informatie te geven hebben we dat hier onder uitgewerkt.

Fonteinkranen kleur

Fonteinkranen komen in veel verschillende kleuren, wij bieden ze aan in: Gunmetal, Matzwart, Chroom, Geborsteld staal, Geborsteld messing, Zwart, Geborsteld koper en RVS. Een fonteinkraan is een stijlvolle toevoeging aan je toilet of badkamer, Het is daarom belangrijk om te kijken naar de rest van de kleuren in je badkamer of toilet te kijken. Op basis van die kleuren kan je de juiste kleur fonteinkraan kiezen.

Fonteinkranen in badkamer en toilet

Fonteinkranen heb je niet alleen in het toilet, er zijn namelijk fonteinkranen die ook geschikt zijn voor in de badkamer. Kranen die alleen maar een koude stand hebben zijn geschikt voor in het toilet, daar is het niet gebruikelijk om ook warm water te hebben. Voor in de badkamer heb je fonteinkranen die zowel een koude als een warme stand hebben, dit type kraan is dus geschikt voor in de badkamer.

Verschillende merken fonteinkranen

Bij Sanitairkiezer bieden we alleen maar topmerken aan voor onze producten. De merken die wij aanbieden voor onze fonteinkranen zijn:

  • Wiesbaden
  •  Lilium
  • Vanmarcke

Fonteinset of fonteinkraan?

Veel mensen twijfelen of ze een losse fonteinkraan willen aanschaffen of meteen fonteinset willen aanschaffen. Het gemak van fonteinsets is dat ze helemaal compleet zijn, je krijgt dus alle onderdelen en hoeft niks erbij te kopen. Met een losse fonteinkraan zou je alleen het kraantje kunnen vervangen of ervoor kiezen om de toiletwastafel, sifon en afvoerplug los aan te schaffen, op deze manier kan je je toilet of badkamer wat meer personaliseren.

De waardering van www.sanitairkiezer.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 9.5/10 gebaseerd op 939 reviews.