Nis badkamer maken: 5 praktische redenen!

Een nis in de badkamer maken is om meerdere redenen een mooie keuze. We zien dan ook steeds vaker dat badkamers met één of meerdere nissen worden uitgerust. Bij Sanitairkiezer bent u uiteraard ook van harte welkom voor de aanschaf van nisjes voor de badkamer of uw toiletruimte. Wij bieden hierin ruime keuze. Waarom zou u nu een nis in de badkamer maken? Wij geven u 5 praktische redenen om dit te doen.

1. U kunt de nis in de badkamer maken in uw eigen stijl

Heeft u een badkamer in een specifieke stijl of gaat u de badkamer verbouwen waarbij u een heel andere stijl wilt realiseren? U kunt de nis in de badkamer maken zoals u het wilt. Op de eerste plaats zijn er tal van vormen en maten beschikbaar. Daarnaast kun u de nissen maken in een kleur en stijl die past bij de sfeer in uw badkamer. Op deze manier hebben de nisjes altijd een toegevoegde waarde als het om kleur en design gaat.

2. Nisjes maken de badkamer luxueuzer

Door met nisjes te werken in de badkamer, zorgt u eenvoudig voor een groter gevoel van luxe in de badkamer. U kunt hierbij natuurlijk geheel naar eigen smaak en voorkeur te werk gaan. Zo is het mogelijk om de nisjes in kleur en afwerking af te laten wijken van de badkamertegels, maar u kunt deze ook in eenzelfde stijl afwerken. De nisjes zorgen voor een heel andere sfeer in de badkamer, die moderner en luxer aandoet dan wanneer u gebruik maakt van planken of extra meubelstukken in de badkamer.

3. Met nissen in de badkamer bespaart u ruimte

Niet alle woningen zijn voorzien van een ruime badkamer waarin u meer dan voldoende mogelijkheden kunt creëren om uw verzorgingsproducten, handdoeken, washandjes en andere zaken op te bergen. In kleinere badkamers is het vooral belangrijk om ruimte te besparen, zodat er voldoende ruimte overblijft om gewoon in uw badkamer te kunnen ontspannen. De inbouwnissen zijn ideaal om op een luxe en moderne manier meer ruimte te creëren, ofwel ruimte te besparen, in een kleinere ruimte. U hoeft niet met planken, rekken of andere zaken te werken om al uw producten binnen handbereik te hebben. De nisjes nemen totaal geen ruimte in de badkamer in beslag.

4. Een nis in de badkamer maken voor meer sfeer

U kunt natuurlijk een mooie, ruime nis in de badkamer maken voor al uw verzorgingsproducten. Denk hierbij aan flessen shampoo, zeep, conditioner of scrub. Alle flessen, potjes en andere producten kunnen eenvoudig in de nis geplaatst worden. Anderzijds kunt u ook een nis in de badkamer maken om eenvoudig meer sfeer in de badkamer te brengen. U kunt de ruimte in de nisjes bijvoorbeeld ook aanvullen met leuke plantjes, beeldjes of andere decoraties waar u blij van wordt. De nisjes in de badkamer vormen ideale ruimten om meer stijl in de badkamer te brengen.

5. De nissen zijn makkelijk schoon te houden

Het spreekt voor zich dat de badkamer met regelmaat een schoonmaakbeurt nodig heeft. Dan is het wel zo prettig als uw badkamer onderhoudsvriendelijk is, zodat u hier niet te veel tijd aan kwijt bent. Gaat u een nis in de badkamer maken? Dan zorgt u ervoor dat de badkamer een stuk makkelijker schoon te maken is dan wanneer u gebruik maakt van rekken of planken. U kunt de nissen gewoon met een vochtige doek reinigen, terwijl planken en rekken vaak echte stoftrekkers zijn.

Wilt u ook een mooie nis in de badkamer maken?

Nissen in de badkamer bieden tal van voordelen, evenals in de toiletruimte. Wilt u ook een mooie nis in de badkamer maken? In onze webwinkel heeft u volop keuze. Natuurlijk kunt u ook altijd even vrijblijvend contact met ons opnemen voor meer informatie of advies. Wij helpen u graag verder.

De waardering van www.sanitairkiezer.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 9.5/10 gebaseerd op 934 reviews.