Led verlichting in de badkamer: 5 tips van Sanitairkiezer

Led verlichting in de badkamer is om meerdere redenen ideaal, zeker wanneer deze verlichting zich in of achter de badkamerspiegel bevindt. Op deze manier hoeft u minder gebruik te maken van groot licht in de badkamer, dat in de meeste gevallen ook geen led verlichting is. Led verlichting is de meest energiezuinige vorm van verlichting, waardoor het een duurzame keuze is. Bij Sanitairkiezer vindt u diverse badkamerspiegels met led verlichting en diverse andere praktische functies. Wij geven u graag inzicht in een aantal van deze mogelijkheden.

1. Combineer led verlichting met verwarming

We kennen het allemaal. Na het douchen of het nemen van een bad willen we de haren kammen voor de spiegel, en door al het condens zien we niets. Dit kunt u eenvoudig oplossen door led verlichting met verwarming te combineren in de badkamerspiegel. De aanwezige verwarming voorkomt dat de spiegel beslaat. Uiteraard zorgt dit er ook voor dat de spiegel minder vaak schoongemaakt hoeft te worden.

2. Opbergruimte met een spiegelkast met led verlichting

Komt u opbergruimte in de badkamer te kort of vindt u het gewoon prettig om kleine zaken, zoals verzorgingsproducten en medicijnen, dichtbij de wastafel te hebben? Dan is een spiegelkast met led verlichting natuurlijk een uitstekende oplossing. U profiteert van goede verlichting bij de spiegel in de badkamer, terwijl u ook direct praktisch gebruik kunt maken van de opbergruimte achter de spiegel.

3. De badkamerspiegel met scheerspiegel en verlichting

Scheren kan een lastige opgave zijn als u ver voorover moet buigen om het allemaal goed te kunnen zien. Dit probleem wordt eenvoudig opgelost door de badkamerspiegel met scheerspiegel, welke eveneens voorzien is van praktische led verlichting. Deze spiegel heeft een aparte scheerspiegel in het design, waardoor u optimaal zicht heeft en voorkomt dat u uzelf snijdt tijdens de dagelijkse scheerroutine.

4. Extra brede badkamerspiegel met dimbaar licht

Heeft u een dubbele wastafel? Dan is het natuurlijk ook prettig om een extra brede badkamerspiegel te hebben. In ons assortiment vindt u meerdere varianten, waaronder de brede badkamerspiegel met dimbaar licht, welke in meerdere breedtematen te bestellen is. Hierdoor kunt u de breedte van de spiegel eenvoudig aanpassen aan uw badkamer en / of wastafel.

5. De ronde badkamerspiegel met led verlichting

Wanneer u een moderne, strakke badkamer heeft, dan wilt u in de meeste gevallen een spiegel plaatsen die eveneens strak van vorm is. Denk hierbij aan vierkant of rechthoekig. Toch zijn er zeker ook mooie mogelijkheden wanneer u wat meer speelse vormen in de badkamer wilt brengen. Zo hebben wij ook mooie ronde spiegels met led verlichting. Diverse van deze modellen zijn eveneens voorzien van verwarming voor een optimaal gebruikscomfort.

Geniet ook van het gemak van led verlichting in de badkamer

Led verlichting in de badkamer biedt tal van voordelen wanneer het gecombineerd wordt met de badkamerspiegel. In onze webwinkel vindt u tal van modellen, designs en varianten met extra functies. U kunt bij ons direct bestellen tegen de beste prijs. Wilt u ook een badkamerspiegel met led verlichting in de badkamer, maar wilt u eerst meer informatie of advies? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Wij helpen u graag verder.

De waardering van www.sanitairkiezer.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 9.5/10 gebaseerd op 939 reviews.