Wandcloset Morrano rimless matgrijs one pack

Compleet geleverd met toiletzitting

 • merk BestDesign
 • type Morrano
 • kleur matgrijs
 • Dit product wordt rechtstreeks via onze leverancier verzonden

 

409,95

 • Binnen 48 uur verzonden
 • Aangetekend en verzekerd verzonden
 • Gemiddelde beoordeling 9.5

Wandcloset Morrano rimless matgrijs one pack


Artikelnummer: Wandcloset BD Morrano, 4007310, matgrijs Categorie: Tag:

Beschrijving

Een wandcloset,toiletpot hangend, wc-pot, wandtoilet

merk: BestDesign

type: Morrano zonder spoelrand

model: diepspoel

kleur: matgrijs

materiaal: keramiek

Dit wandcloset wordt compleet geleverd met luxe toiletzitting

materiaal: UF Duroplastic

soft-closing

quick release- bevestiging

Bijzonderheden van deze toiletpot

 • toiletpot zonder spoelrand
 • compleet met bevestigingsmateriaal  geleverd
 • voorzien van blinde ophanging
 •  de kleur van de toiletzitting kan iets afwijken van de kleur van het keramiek  (UF Duroplastic  met soft-closing)

Maten van het wandcloset

 • zie foto;
 • bevestiging: 18 cm. h.o.h.

Een hangend toilet

Een wandcloset, ook wel hangend toilet genoemd, zien we in veel moderne toiletruimtes en badkamer. Waarom? Dit type toiletpot heeft veel voordelen boven een “gewone” toiletpot..

Het eerste voordeel van een wand closet is de ruimtebesparing.

Doordat het toilet aan de muur is bevestigd, neemt het minder vloeroppervlakte in beslag dan traditionele toiletten die op de vloer staan. Dit maakt het ideaal voor kleine badkamers of ruimtes waar elke centimeter telt. Bovendien maakt de verhoogde positie van het toilet het gemakkelijker om de vloer schoon te maken. En wie wil er nu niet een hygiënische omgeving naar het toilet?

Een ander voordeel is de esthetische waarde.

Wandclosets hebben vaak een strak en modern ontwerp. Veel klanten vinden dit mooi voor de algehele uitstraling van de badkamer. Ze creëren een gevoel van ruimte en minimalisme, waardoor de badkamer er groter en stijlvoller uitziet. Bovendien kunnen ze worden gecombineerd met verschillende stijlen van toiletpotten en afdekplaten om aan de specifieke smaak van de gebruiker te voldoen.

Functionaliteit is ook een belangrijk aspect van een wandcloset. Veel modellen zijn uitgerust met geavanceerde functies zoals soft-close toiletzittingen, die voorkomen dat de zitting met een harde klap dichtvalt, en dual-flush mechanismen, waarmee gebruikers kunnen kiezen tussen een kleine of grote spoeling, wat resulteert in waterbesparing. Bovendien bieden sommige wandclosets opties voor bidet-functionaliteit, waardoor een hoger niveau van hygiëne wordt bereikt.

Het belang van een wandcloset wordt echter ook aangevuld met enkele nadelen. Ten eerste is de installatie ervan vaak ingewikkelder en duurder dan die van traditionele vloerstaande toiletten, vanwege de vereiste structurele ondersteuning en het vakmanschap dat nodig is om het aan de muur te bevestigen. Daarnaast kunnen wandclosets gevoeliger zijn voor lekken of schade aan de waterleidingen vanwege hun verborgen installatie, wat leidt tot potentieel hogere onderhoudskosten.

Ondanks deze nadelen wegen de voordelen van een wandcloset vaak zwaarder. Hun ruimtebesparende ontwerp, esthetische aantrekkingskracht en functionele kenmerken maken ze een waardevolle toevoeging aan elke moderne badkamer. Met de juiste installatie en onderhoud kunnen wandclosets een langdurige en waardevolle investering zijn die het comfort en de uitstraling van de badkamer aanzienlijk verbetert.

Een hangend toilet, ook wel een wandcloset genoemd, is super handig in moderne badkamers. Het bespaart ruimte omdat het aan de muur hangt, waardoor de vloer vrij blijft. Dit is perfect voor kleine badkamers. En omdat het hoger zit, is het ook makkelijker schoon te maken, wat beter is voor hygiëne.

Het ziet er ook goed uit! Hangende toiletten hebben vaak een strak design dat de badkamer er moderner uit laat zien. En je kunt kiezen uit verschillende stijlen en kleuren, zodat het bij jouw smaak past.

Ze zijn niet alleen mooi, maar ook handig. Veel van deze toiletten hebben slimme functies, zoals een zitting die langzaam dichtvalt om lawaai te voorkomen, of een spoelsysteem waarmee je kunt kiezen hoeveel water je gebruikt. Sommige hebben zelfs een bidet-functie voor extra hygiëne.

Maar er zijn ook nadelen. Het installeren van zo’n toilet is vaak ingewikkelder en duurder dan een normaal toilet. En omdat het aan de muur hangt, kunnen er soms lekkages of andere problemen zijn die moeilijker te repareren zijn.

Al met al zijn hangende toiletten erg handig en zien ze er goed uit in moderne badkamers. Ze besparen ruimte, zijn makkelijk schoon te maken en hebben slimme functies. Maar let wel op de installatiekosten en mogelijke problemen die kunnen optreden.

wandcloset
Wandcloset Morrano rimless matgrijs one pack