Welke vorm waskom past bij uw badkamer?

U wilt waskommen gaan gebruiken in uw badkamer, maar welke vorm waskom is nu voor uw badkamer de beste keuze? Dit is uiteraard van meerdere factoren afhankelijk. Bij Sanitairkiezer kunt u waskommen kopen in diverse vormen en maten. Het is belangrijk dat een waskom goed aansluit bij de sfeer én de ruimte in uw badkamer. Uiteraard kunt u een enkele waskom installeren, maar we zien ook steeds vaker dat er meerdere waskommen in de badkamer worden toegepast. Welke vorm waskom past nu het best bij uw badkamer? Daar vertellen wij u graag meer over.

Welke vorm waskom is het best: 4 varianten

Er zijn in de basis een aantal factoren waar u over na wilt denken voordat u een waskom voor uw badkamer gaat uitkiezen. Wilt u bijvoorbeeld een waskom met verloop of juist een waskom zonder verloop? Heeft u voorkeuren als het gaat om het materiaal waar de waskom van gemaakt is, en zijn er voorkeuren als het om de kleur gaat? Waar wilt u de waskom op plaatsen en wilt u één waskom of wilt u wellicht meerdere waskommen naast elkaar? Wanneer u deze zaken voor uzelf beantwoord heeft, dan kunt u gaan nadenken over welke vorm waskom de beste keuze is. In de wereld van waskommen heeft u in de basis 4 keuzes als het om de vorm gaat, namelijk rond, ovaal, rechthoekig en vierkant.

Een ronde waskom voor uw badkamer kopen

Houdt u van speelse vormen in de badkamer en hoeft het allemaal niet zo strak en hoekig te zijn? Dan is een ronde waskom wellicht een mooie optie voor u. Een belangrijk voordeel van de ronde waskom is ook wel dat er rondom meer ruimte overblijft voor accessoires dan bij een rechthoekig model. Ronde waskommen zijn in de meeste gevallen compacter en dit biedt voordelen. Anderzijds kan dit ook een nadeel zijn, bijvoorbeeld wanneer kleine kinderen veel gebruik maken van de waskommen. Met een kleinere waskom komt het water gemakkelijker buiten de waskom terecht.

Een ovale waskom kopen voor de badkamer

Voor de ovale waskom geldt in de basis natuurlijk hetzelfde als voor de ronde waskommen. De ovale waskommen zien er speels uit en passen perfect in een badkamer met ronde, creatieve vormen. Denk hierbij onder meer aan de landelijke en de romantische badkamer, waarin we vaker rondingen zien in plaats van strakke lijnen. Ovale waskommen zijn in de meeste gevallen wat groter dan de ronde varianten, waardoor ze ook meer geschikt zijn voor gezinnen met jonge kinderen. Uiteraard zijn er meerdere modellen van de ovale waskommen beschikbaar.

Een vierkante of rechthoekige waskom in de badkamer plaatsen

Zeker in moderne badkamers zien we toch dat het wenselijk is dat er veel strakke lijnen zichtbaar zijn in het ontwerp. Hier passen de vierkante en rechthoekige waskommen natuurlijk perfect bij. Deze modellen zijn te bestellen in meerdere kleuren, maar zeker ook in diverse formaten. Daarnaast heeft u de keuze uit vierkante en rechthoekige waskommen met strakke hoeken, maar ook met speelser afgeronde hoeken. Hierdoor kunt u echt zorgen voor een mooi geheel dat perfect bij elkaar past in uw badkamer.

Welke vorm waskom gaat u bestellen?

Weet u alk welke vorm waskom het best bij uw badkamer past? Dan hebben wij meerdere modellen van de gewenste vorm waskom voor u klaarstaan in het assortiment. U bestelt bij ons tegen de beste prijs en wij zorgen voor een snelle bezorging aan het gewenste adres. Weet u nog niet goed welke vorm waskom u wilt bestellen? Dan zijn wij er uiteraard om u van een passend en persoonlijk advies te voorzien. Neem gerust vrijblijvend contact met ons op.

De waardering van www.sanitairkiezer.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 9.5/10 gebaseerd op 934 reviews.