Doucheslang kopen: welke opties zijn er?

Een doucheslang kopen lijkt in de basis natuurlijk helemaal niet zo lastig te zijn. Toch ontdekken veel mensen dat er meer keuze is dan zij vooraf hadden verwacht. We kennen natuurlijk allemaal de standaard metalen, zilverkleurige uitvoering. Deze wordt nog altijd veel gebruikt, maar er zijn nog meer opties. Hierdoor is het ook makkelijker om een doucheslang te kopen die goed past bij de uitstraling van de rest van uw badkamer. Sanitairkiezer stelt graag een aantal verschillende soorten doucheslangen aan u voor.

Een metalen doucheslang kopen

Wanneer u een nieuwe doucheslang wilt kopen, dan denkt u al snel aan de metalen uitvoering. Wij benoemden dit zojuist ook al even. Het is toch de meest voorkomende variant. U kunt de metalen doucheslang kopen tegen een zeer vriendelijke prijs. De betaalbaarheid is dan ook het grootste pluspunt van deze uitvoering. De metalen doucheslangen kennen ook wel wat nadelen. Zo zijn er varianten die snel gaan opkrullen en modellen waar makkelijk haren tussen blijven steken. Wilt u een metalen doucheslang kopen, kies dan altijd voor een hoge kwaliteit.

Een doucheslang met de uitstraling van rvs

Veel mensen houden van rvs. Dit is ook logisch, want rvs heeft een hoge kwaliteit, gaat lang mee en zien er mooi en modern uit. Toch is niet iedereen blij met de prijs van rvs en dit is dan ook een minpuntje. Wilt u een rvs doucheslang kopen? Dan bent u zomaar dubbel zo duur uit dan wanneer u kiest voor een metalen exemplaar. Er is gelukkig ook nog een middenweg. U kunt namelijk ook een rvs look doucheslang kopen. Deze heeft de luxe uitstraling van rvs, maar is een stuk beter betaalbaar voor wie er niet veel aan uit wil geven. Diverse rvs look doucheslangen zijn voorzien van een anti-twist eigenschap.

Toch liever een doucheslang kopen van echt rvs?

Een rvs look doucheslang heeft wel de uitstraling van rvs, maar laat toch een wat mindere kwaliteit zijn. Een doucheslang van echt rvs is toch sterker en duurzamer, waardoor u er langer plezier van heeft. U kunt een rvs doucheslang kopen tegen een vriendelijke prijs in onze webwinkel. Er zijn meerdere varianten beschikbaar, waardoor u goed af kunt gaan op uw eigen voorkeur.

Kunststof doucheslangen in diverse kleuren

Kunststof doucheslangen bestaan al langer, maar lieten eigenlijk altijd een vrij beroerde kwaliteit zien. De slangen knikten snel, waardoor er niet meer voldoende water doorheen kon stromen. Tegenwoordig zijn de kunststof doucheslangen van veel betere kwaliteit. Daarnaast zijn deze ook heel vriendelijk voor kinderen, omdat ze zacht aanvoelen. De soepele kunststof doucheslangen zijn te verkrijgen in meerdere kleurvarianten. Kies bijvoorbeeld voor een grijze doucheslang voor in de moderne badkamer of voor een koperkleurige doucheslang voor de nostalgische badkamer.

Voordelig een goede doucheslang kopen bij Sanitairkiezer

Bij Sanitairkiezer hebben wij alles in huis voor de badkamer, van baden en douchecabines tot badkamermeubels en accessoires. Natuurlijk hebben wij ook een mooi assortiment doucheslangen in huis. U bestelt bij ons tegen een vriendelijke prijs en wij zorgen voor een spoedige verzending van uw order. Bekijk de mogelijkheden en maak uw keuze. Wilt u een mooie doucheslang kopen, maar heeft u meer informatie of advies nodig? Neem dan gerust contact met ons op.

De waardering van www.sanitairkiezer.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 9.5/10 gebaseerd op 934 reviews.