Hangend toilet kopen of toch een staande pot?

Kunt u beter een hangend toilet kopen of is het toch slimmer om een staande pot aan te schaffen voor uw toiletruimte of badkamer? Veel mensen vinden het lastig om een juiste keuze te maken. Sanitairkiezer is van mening dat een hangend toilet, ofwel een wandcloset, altijd beter is. Dat vinden wij niet zomaar. Daar hebben wij goede redenen voor. Wij helpen u graag met het vinden van het juiste toilet. Daarom delen wij 5 goede reden om een hangend toilet te kopen in plaats van een staande pot.

1. De leidingen zijn mooi weggewerkt

Wanneer u een staand toilet koopt, dan krijgt u altijd te maken met zichtbaar leidingwerk. Dit is niet alleen vervelend om naar te kijken, maar de leidingen van een toilet zijn ook echte stofvangers. De leidingen worden snel vies en het is niet eenvoudig om ze goed schoon te maken. Besluit u om een hangend toilet te kopen? Dan worden de leidingen, net als de afvoer, mooi weggewerkt.

2. U kunt een voordelig hangend toilet kopen

Eén van de belangrijkste redenen die mensen hebben om vooral geen hangend toilet te kopen is de prijs. Veel mensen denken dat een wandcloset een stuk duurder is dan een staande pot, waardoor de kosten van een toilet- of badkamerverbouwing alleen maar hoger worden. In veel gevallen is het inderdaad zo dat een hangend toilet iets duurder is in aanschaf dan een staand model. Toch, u ervaart er veel voordelen van en in verhouding is een wandcloset dan helemaal niet zo duur. Bij Sanitairkiezer kunt u al heel voordelig een mooi hangend toilet kopen.

3. Schoonmaken gaat veel makkelijker en sneller

Het schoonmaken van een wandcloset is veel eenvoudiger dan het reinigen van een staand model. Er is minder op schoon te maken, op de eerste plaats, en daarnaast kunt u ook overal veel makkelijker bij. U hoeft bijvoorbeeld niet meer met een dweil of een doek om de staande pot heen. De hele vloer is bereikbaar met een dweil of doek. Hierdoor wordt het schoonmaken van de badkamer of de toiletruimte ook een stuk minder tijdrovend.

4. U kunt een hangend toilet kopen in tal van modellen

Houdt u van traditioneel, van klassiek of misschien van modern? Er zijn tegenwoordig natuurlijk eindeloos veel interieurstijlen en deze zien we ook terug in badkamers en toiletruimten. In de wereld van hangend toiletten is veel meer keuze aan modellen en uitvoeringen dan wanneer u een staande pot wilt kopen. U kunt het design van een wandcloset goed aanpassen aan uw persoonlijke smaak en voorkeur.

5. Een wandcloset maakt de ruimte groter

Een staande toiletpot is groter dan een wandcloset. U bespaart dus letterlijk ruimte en deze ruimte kunt u benutten voor bijvoorbeeld een prachtig badmeubel. De badkamer of toiletruimte wordt dus groter wanneer u kiest voor een wandcloset. Dit werkt ook optisch flink door. Wilt u de ruimte groter laten lijken? Dan is het beter om voor een hangend toilet te kiezen.

Een hangend toilet kopen bij Sanitairkiezer

Wandclosets bieden veel interessante voordelen ten opzichte van staande toiletpotten. Neemt u gerust eens een kijkje in het assortiment hangend toiletten van Sanitairkiezer en laat u inspireren. U vindt zeker een model dat perfect bij u past. Natuurlijk kunt u direct voordelig online bestellen. Wilt u een hangend toilet kopen bij ons, maar wilt u meer informatie of advies? Neem dan gerust contact met ons op.

De waardering van www.sanitairkiezer.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 9.5/10 gebaseerd op 934 reviews.